The seeking


Suntem intr-o continua cautare. Ce anume cautam? Nu cred ca stim nici noi. Daca noi nu stim ce cautam , atunci de unde stim ca ce gasim e ceea ce cautam? You just feel it.

In timp ce unii fug dupa lucruri superficiale, dupa bani si elementele ce vin cu ei…altii aleg  sa caute lucruri mai idilice, dragoste, prietenie, suport. Dar chestia e…ca alegerea intre cele doua nu are o limita pre-stabilita si cumva, cred eu, te poti afla si la mijloc.

Chestia cu cautatul si obtinutul e vaga. Cautam sa atingem fericirea, extazul, euforia cu orice pret. Dar la sfarsitul zilei, dupa ce cautarile au luat sfarsit si soarele a apus… realizam ca nu gasim ce cautam , cautandu-l. Adevarata fericire, cred eu, consta in lucrurile mici. Lucrurile mici pe care noi le trecem cu vederea. Soarele dintr-o zi senina. Un prieten intr-o zi monotona. Un catel intr-un moment de maxima depresie.

Am auzit cu totii citatul acela care zice ca „dragostea vine cand nu o cauti”. Cam asa e cu tot ce vrem si nu primim. Vin in momentele cand uitam de ele. In momentele cand suntem prea ocupati sa cautam altceva. Atunci… natura circulara ramane valabila si aici…nu?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s