We are okay


Imi place sa cred ca oamenii sunt supravietuitori la sfarsitul zilei. Imi place sa cred ca peste  orice necaz, problema , durere … pot trece cumva si pot redeveni, macar putin, la cine au fost odata.

Undeva, sub suprafata cinica…cred ca oamenii tind sa fie optimisti. Tindem sa credem ce e mai bine si tindem sa fim buni. Sunt prea naiv, asa-i? Asta ma gandeam si eu…

Adevarul e ca suntem puternici. Mintea noastra suporta multe…fizicul nostru poate depasi extreme. Prin orice lucru rau, devastator sau chinuitor ai trece…exista o solutie si exista un moment in care lucrurile se vor calma.

La sfarsitul zilei…viata nu se limiteaza la un singur individ si la deciziile pe care el le i-a. Omenirea, societatea ne invata si ne provoaca sa avem o suprafata dura. Sub ea, insa, sta agitata teama si nesiguranta. Singura optiune productiva? Sa fim puternici 🙂

Reclame

2 gânduri despre „We are okay

  1. Sincer..nu m.am gandit de mult la asta:D…ca sunt o persoana puternica…..ca pot trece peste orice:D:D:D…..m.a incurajat articolul tau….dar….ramane un semn de intrebare..undeva akolo….in ziua de zi..cu tot stresul si cu oameni care iti spun ca nu esti bun…de nimic:d….mai poti sa ai incredere in tn…sa sustii ca esti o persoana puternica…care poate trece peste orice?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s