Someday, I will understand


Someday, I will understand. Intr-o zi voi intelege totul. Voi intelege de ce luptam. Voi intelege de ce  lucrurile sunt cum sunt. Voi intelege de ce cineva pleaca si altcineva vine.Voi intelege cerul.

Someday, I will understand. Intr-o zi imi voi intelege visele si sperantele. Intr-o zi voi face realizari si imi voi alunga naivitatea. Intr-o zi voi realiza cine e important si cine nu. Intr-o zi, intr-o singura zi…voi intelege pamantul.

Someday, I will understand. Intr-o dupa-amiaza imi voi aminti cum e sa sarut sub umbra unui copac. Intr-o zi voi ramane cu zambetul pe buze. Intr-o seara voi sta intins si voi urmari stelele. Intr-o zi imi voi scoate capul pe geamul trenului si ma voi lasa in voia aerului. Intr-o noapte voi ramane treaz si voi veghea fantomele adormite. Si da….intr-o singura si unica zi….voi intelege universul…si atunci., atunci ma voi intelege pe mine insumi.

Reclame

Un gând despre „Someday, I will understand

 1. Ceea ce ai scris acum este,poate, cea mai fumoasa expunere a ….. INTELEGERII.
  Iar eu incerc sa dau cateva .. indicii.
  De ce luptam?Pentru fara lupta, nici o victorie nu are savoare.
  De ce lucrurile sunt asa cum sunt? Pentru exista destin.
  De ce unii pleaca si altii vin? Pentru ca fiecare persoana pe care o cunoastem isi are rostul in viata noastra,pentu ca indeplineste o menire.Este valabil si invers.Nimeni nu intra in existenta nimanui intamplator .
  Cerul???? E greu sa-l intelegi,Indifirent cum il privesti : astronomic sau astrologic….Eu zic sa-l iei asa cum este … o frumusete naturala, care poate sa-ti ofere tie, ca individ, anumite sentimente sau trairi.
  Imi place legatura pe care o faci cu pamantul.Cerul reprezinta intotdeuna partea ideatica ,acolo se raporteaza dragostea ,sentimentele ,sensibilitatea(de-aia in acele momente suntem cu „capul in nori”)…iar pamantul este stabilitatea,elementul de siguranta,radacinile(si de-aia exista expresia”cu picioarele pe pamant”).Sunt , amandoua ,INDISPENSABILE.Daca existam doar cu capul in nori , sau doar cu picioarele pe pamant, nu traim cu adevarat.Trebuie doar sa invatam cum sa gestionam aceste trairi.Si sa le imbinam.
  Vise? Sperante?Iti vei face sute intr-o viata.Un vis , o speranta indeplinita ,inseamna o victorie pe care o vei savura o vreme si dupa aceea, alte vise, alte sperante vor incolti in mintea ta.Le vei realiza sau nu, depinde de tine si, poate, chiar de oportunitati.Dar fiecare infrangere inseamna o experienta(si trebuie luata ca atare, adica acceptata) iar fiecare implinire, un mare succes.
  TOT e important in viata noastra.Depinde cum vedem lucrurile.Fiecare moment,trait langa cineva drag sau ,dimpotriva,in singuratate ,este definitoriu pentru noi.Ne formeaza ca oameni.Depinde cum cum hotaram ca acel moment sa ne marcheze.
  Pana la urma , concluzia este ca ar trebui sa vedem, indiferent de situatie, doar PARTEA PLINA A PAHARULUI.
  Si atat…sa incercam sa nu despiucam firul in patru si sa luam totul asa cum este!
  Daca inveti sa vezi in fiecare moment al vietii partea buna a lucrurilor, atunci vei trece mai usor peste un infinit de dezamagiri.
  Crede-ma….. eu incerc in fiecare zi experienta asta.Si m-am convins de adevarul ei.
  Desi………….e al dracu’ de greu!
  Din nou…. cu multa dragoste…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s