On a scary ride


Mi-am adus astazi aminte, nu mai stiu cu ce ocazie,  de elementul principal din „Mr.Nobody”. Pentru cei care n-au vazut filmul, vedeti filmul ! E foarte interesant… si ce e mai important…te face sa gandesti.

Mi-am adus aminte de faptul ca aproape totul e posibil. Ca orice scenariu se poate sa fi fost, cel putin teoretic, posibil.  Orice decizie a ta, a mea, a oricui, ar fi putut schimba totul. Viata noastra ar putea fi alta, daca am fi ales altceva. Daca am fi ales cealalta optiune.

Defapt cred ca m-a pus ganduri ideea dificultatii mele de a lua o decizie. Daca zic nu…lucrurile vor sta intr-un fel. Daca zic da…lucrurile vor sta intr-un mod total diferit. Si asta ma inebuneste. Ideea ca nu stim cum vor fi lucrurile mai departe.

Dupa o analiza mai deep am realizat ca subiectul asta e unul din subiectele alea practic infinite. Decizile noastre influenteaza viitorul si  intr-un  sfarsit…viitorul e ,din natura, necunoscut. E ca pe un trenulet al groazei. Nu stii ce urmeaza sa se intample. Si nu poti cobora din el sa te uiti ….you just have to enjoy the ride.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s