Mirror’s Edge


Marginea oglinzii e un teren instabil. Exista o discrepanta ciudata. E limitata diferenta intre lumea reala si cea reflectata….dar poti fi sigur ca la un nivel microscopic… exista? Poate atomii se pierd unii in altii si realitatea… se pierde in iluzie si totul isi pierde sensul.

Ieri eram fara inspiratie. Astazi scriu despre ciudatenii si despre oglinzi si margini nedefinite. Nebunie? Experiment. Ma las dus de cuvinte si ambiguitati. Deci cand ne uitam la marginea oglinzii…exista chiar asa o limita subtire intre ce e real si ce e reflectat? Putem fi siguri ca insasi viata nu e o iluzie ce se scurge din oglinda? Eh…uite aici o idee.

Da. Chimisitii, fizicienii si toti aia rationali mi-ar recomanda un psihiatru pentru idei de genul asta….dar cei visatori le vad si pe astea. Dar pana la urma de unde stim sigur ca lumea e alimentata de oglinda…si nu oglinda de lume? De unde stim sigur ca oglinda nu arata ce e  ghidata sa arate. Insasi oglinda…odata un mediator pentru conflictul etern intre normal si iluzie…isi pierde gloria. E un proces natural…sau doar o consecinta a celebritatii?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s