I don’t know how


Astazi a fost Vineri .Defapt inca e Vineri.Nu prea stau bine cu timpul astazi.E ciudat.Dar e ok….starea imi da un confort.E vineri si am trecut printr-o inca o saptamana.

Lucrurile nu prea s-au schimbat.Au ramas majoritatea la fel.Intr-un fel imi place si in alt fel ma sperie.Am devenit una din acele persoane prea obosite sa caut ceva nou in viata mea.E clasa a 12-a si banuiesc ca e si normal.Dar in momentul cand alegi in locul unui date sa dormi,e clar.

E trist.Dar asta e viata mea acum.Nu ma plang (incerc sa-mi pastrez promisiunea-aceea de a nu ma plange),doar va informez.Dar fiecare are problemele lui si simt ca ma abat de la ideea blogului.

Mi-am dat seama astazi ca toti suntem putini damaged.Unii mai mult si altii mai putin.Dar ma intreb daca exista vreo solutie pentru asta.Defapt de ce ar exista ? Nu asta ne diferentiaza unii de altii?Nu asta ne face mai deosebiti  …mai speciali.Imi place ca daca te uiti atenti…distrugerea iese la iveala subtil.Si atunci  ce facem?Trecem mai departe…distrugem pe altii.Dupa asta urmeaza inceata recuperare.Asta pana  nu vine altcineva si ne strica micutul scut pe care l-am construit.Da…are un caracter circular…but it’s more fun this way.Owl City – The Saltwater Room

 

 

Lasă un comentariu